O nama

MI STVARAMO RAZLIKU.

Osobna iskaznica tvrtke daleko je od jednostavnosti osobne iskaznice pojedinca. Naročito kada se radi o tvrtki gotovo tridesetgodišnjaku. Koliko god za taj dokument namještali osmjeh, zabacivali kosu ili skrivali bore, najbitnije istine vole ostati skrivene. Istine koje čine razliku...

Pred Vama je osobna iskaznica agencije MAKOL MARKETING, onakve kakva ona doista jeste, onakva kakvu želimo da upoznate. Agencije koju ćete, nadamo se, još bolje upoznati kroz uspješnu poslovnu suradnju. Suradnju koja stvara razliku - razliku u Vašem zadovoljstvu, razliku u Vašoj konkurentskoj prednosti i konačnom, zajedničkom uspjehu!

Makol marketing je nastao iz obrta za intelektualne usluge Almis osnovanog 1. lipnja 1989. i sljedbenik je poduzeća MACOL osnovanog u rujnu iste godine. Pod sadašnjim imenom tvrtka posluje od srpnja 1991. u djelatnosti trženja i promocije. Razvojem poslovanja stvorili smo full-service agenciju sposobnu za realizaciju svih zahtjeva suvremene, integrirane tržišne komunikacije.

Prilagođavajući se novim vremenima, te se kao i uvijek vodeći potrebama klijenata, od 2015. godine djelatnost digitalnog marketinga i odnose s javnošću odvajamo u posebnu tvrtku koja pod imenom Tri i posluje sa sjedištem u Puntu i uredom u gradu Krku. Tako u okviru grupe širimo paletu usluga i operativnije upravljamo projektima. Kad složenost projekta to zahtjeva, objedinjujemo timove obje agencije i pod jedinstvenim vodstvom stvaramo razliku za naše klijente.

Agencijski rad, osim na vlastitim snagama, baziramo i na mreži partnera i vanjskih suradnika, pažljivo kontrolirajući radne procese, ostavljajući uvijek dovoljno manevarskog prostora za individualne zahtjeve klijenata. Takav način rada osigurava nam kreativnu raznolikost, koja se pokazala kao pun pogodak. Inzistiranje na individualnosti, kako unutar agencije, tako i među klijentima, cilj je, i nepobitna vrijednost na kojoj Makol marketing promišlja vlastitu budućnost.